Tandartsen

Kwaliteit

De materialen die wij gebruiken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dit geldt voor kroon- en brugwerk en ook voor protheses. Al geruime tijd zijn wij in het bezit van meerdere cad-cam scanners , waardoor wij inmiddels ruim 90% van de totale onderstructuren vervaardigen in zirkonium. Dit materiaal is zeer sterk, biocompatibel en geeft esthetisch gezien een mooi resultaat.Er is inmiddels ook een eigen freesstraat in huis waarmee we de kronen en onderstructuren zelf frezen.

Voor protheses gebruiken wij Ivoclar elementen. Deze zijn kwalitatief goed en geven een mooi natuurgetrouw resultaat. Als aanvulling hebben wij eveneens Ivoclar NHC elementen in ons assortiment opgenomen. Deze Nano Filled Composite elementen zijn bijzonder esthetisch en harder dan de gewone Ivoclar elementen. Deze tanden en kiezen zijn bij uitstek geschikt voor Lingualized Occlusion protheses of implantaatwerkstukken.

Wij staan achter elk werkstuk dat ons laboratorium verlaat. Heeft u toch nog een opmerking of andere wensen? Laat het ons weten. Ook een goede service is voor ons vanzelfsprekend.

Het productieproces

Vanaf de eerste afdruk tot aan het eindproduct is ons team van vakbekwame tandtechnici met uw werk bezig. Elke medewerker bij Interdent werkt mee aan het volledige productieproces, zodat onze technici met elke stap in het proces van het vervaardigen van een werkstuk in aanraking komen.Ook het cad-cam heeft een grote ontwikkeling omdergaan met het digitaliseren van de afdrukken en het scannen van de kronen.Nu is het bij ons ook mogelijk om uw werkstukken digitaal te laten vervaardigen en kunnen wij dit in eigen huis freesen, Wilt u zelf de stappen van het productieproces zien en de sfeer komen proeven? U bent van harte welkom!

Interdent voor u

Interdent Tandtechniek is een allround laboratorium met gemotiveerde medewerkers en waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan!

Kleurbepaling

Uw patiënten kunnen bij ons terecht voor het bepalen van de kleur van een kroon of brug. Wij verzoeken u wel om van te voren contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak.

Prijzen

Op verzoek zenden wij u een actuele prijslijst. U kunt dit telefonisch of per mail aanvragen.

Offerte aanvragen

Indien u een offerte inzake een specifiek werkstuk wilt ontvangen, kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een gedetailleerde kostenopgave. vooral op een deel van de overgebleven tanden of kiezen door middel van metalen ankers. Ook kan het frame verankerd worden door middel van precisieverankering aan bijvoorbeeld een kroon.

Producten

Mondscanner

Vandaag een kunstgebit aanmeten en binnen een week al in gebruik nemen? Voor ons is het geen utopie maar realiteit. Wij beschikken over een mondscanner waardoor het zogenaamde “happen” overbodig is geworden. Interdent Tandtechniek heeft alle middelen in huis om

Lees meer

Reparaties

Bij Interdent Tandtechniek kunt u uiteraard ook terecht voor reparaties die zelfs veelal al op dezelfde dag kunnen worden hersteld. Bij kleine reparaties is het dan ook mogelijk om er gelijk op te wachten terwijl onze tandtechnicusen uw gebit repareren.

Lees meer

Facings en inlays

Interdent werkt met diverse merken in de implantologie: Straumann, Nobel Biocare, 3I, Frialit, Camlog en Zimmer. De ontwikkelingen in de implantologie staan niet stil, wij volgen deze vooruitgangen dan ook op de voet. Zo leveren wij sinds juli 2008,ook gefreesde

Lees meer

Frames en prothesen

Volledige prothese Een volledige prothese of kunstgebit is een oplossing indien er geen tanden en kiezen meer aanwezig zijn. Door verschillende methodes van opstellen, een ruime keuze uit diverse soorten elementen en goed overleg met de tandarts maken wij voor

Lees meer

Implantaat

Interdent werkt met diverse merken in de implantologie: Straumann, Nobel Biocare, 3I, Frialit, Camlog en Zimmer. De ontwikkelingen in de implantologie staan niet stil, wij volgen deze vooruitgangen dan ook op de voet. Zo leveren wij sinds juli 2008,ook gefreesde

Lees meer

Kroon en brugwerk

Naast de bekende kronen en bruggen vervaardigd op een onderstructuur van een goudlegering werken wij sinds enkele jaren met zirkonium onderstructuren. De zirkonium onderstructuren hebben als voordeel dat ze biocompatibel zijn, zeer sterk (dus ook geschikt in geval van bruxisme)

Lees meer
Adres
Interdent Tandtechniek
Stationsweg 393
3925CC Scherpenzeel
033 277 1320
Contact
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.